2021-06-17 15:20:07• hírek • Refszatmar.eu/Szatmár.ro

Felhőcskék ballagása a Kinizsiben

Ballagott a Szatmárnémeti Református Gimnáziumhoz tartozó Kinizsi Óvoda Felhőcske Csoportja. Várja őket az iskolapad, természetesen előtte a szabadidő.

Szerdán délután 16 órától Szilágyi Noémi igazgatónő köszöntötte a szülőket és a gyermekeket. Húsz csöppség éneke és szavaltgyűjteménye csalt mosolyt és könnyet a hozzátartozók arcára.



„Búcsúzni nem egyszerű… Olyan közelinek tűnik a pillanat, amikor óvodába érkeztetek, a sírás, a szótlanság, ami akkor volt jellemző rátok. A szótlan gyerekekből, folyton beszélő gyerekek lettek. Köszönet a sok beszélgetésért. Köszönjük a szülőknek, hogy ránk bízták a gyerekeket. Köszönjük, hogy a nehezebb időkben is tudtunk együtt dolgozni.” – mondta búcsú szavaiban Csáki Veres Hajnalka óvónő.

Egy nappal korábba, kedden a Virág csoportból ballagott három kis óvodás, így összesen 23-an intettek búcsút idén a Kinizsi óvodának.

A ballagó gyermeket egy-egye facsemetével is megajándékozták, a gyomaendrődi óvoda jóvoltából, mely tanintézménnyel közös Erasmus+ pályázatot bonyolít a szatmárnémeti intézmény.







 



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: